×

TOP 5 afectiuni pentru care poti folosi un gel pentru aticulatii

TOP 5 afectiuni pentru care poti folosi un gel pentru aticulatii

Durerea articulara este adesea cauzata de diferite afectiuni ale aparatului locomotor ce, de cele mai multe ori, afecteaza viata de zi cu zi a personelor ce sufera de aceste boli, facand chiar si sarcini simple, cum ar fi mersul pe jos sau urcatul scarilor, sa para o provocare.

Din fericire, exista diferite tratamente disponibile pentru a atenua durerile articulare, inclusiv diferite tipuri de geluri pentru articulatii, ce sunt medicamente non-invazive care se aplica direct pe piele pe zona dureroasa, oferind ameliorarea rapida si eficienta a durerii. In acest articol iti povestim despre cele mai frecvente afectiuni pentru care poti folosi un gel pentru articulatii, pentru a reduce durerea si inflamatia articulatiilor.

Dar pentru inceput, ce este mai exact un gel pentru articulatii?

Dupa cum spuneam, este un tratament topic care se aplica direct in zona articulatiei afectate, fiind conceput pentru a fi absorbit rapid, in profunzime, in tesutul articular, oferind o ameliorare rapida si eficienta a durerii.

Gelurile pentru articulatii pot fi o optiune excelenta pentru persoanele care cauta un medicament non-invaziv, cum sunt pastilele folosite in general pentru a ajuta la gestionarea durerilor articulare. Iata cateva dintre cele mai frecvente afectiuni pentru care poti folosi un gel de articulatii!

Osteoartrita

Osteoartrita este o boala degenerativa a articulatiilor care este cauzata de uzura in timp a articulatiilor. Este cel mai des intalnit tip de artrita si este mai frecventa la adultii in varsta.

Gelurile pot fi o modalitate eficienta de a gestiona durerea asociata cu osteoartrita. Acestea pot ajuta la reducerea inflamatiei si pot oferi ameliorarea durerii, astfel incat persoanele cu osteoartrita sa isi poata recapata mobilitatea si calitatea vietii.

Artrita reumatoida

Artrita reumatoida este o boala autoimuna care provoaca inflamatii la nivelul articulatiilor, ce poate afecta oameni de toate varstele si poate provoca dureri articulare severe si rigiditate. Gelurile pentru articulatii pot fi un ajutor eficient in planurile de tratament ale artritei reumatoide. Ele pot ajuta la reducerea inflamatiei, ameliorarea durerii si imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.

Tendinita

Tendinita este o inflamatie a tendoanelor ce poate provoca durere si rigiditate in articulatia afectata si poate fi cauzata de miscari repetitive sau suprasolicitare. Folosirea unui gel pentru articulatii poate fi o optiune utila de tratament pentru tendinita. Acesta ajuta la reducerea inflamatiei si ameliorareaza durerea, astfel incat persoanele cu tendinita sa isi poata trai viata fara durere.

Bursita

Bursita este o inflamatie a burselor, ce pot fi descrisi ca fiind saci de lichid localizati la nivelul articulatiilor. Poate provoca durere si inflamatie in articulatia afectata si poate fi cauzata de leziuni sau suprasolicitare.

Un gel pentru articulatii poate fi o modalitate eficienta de a gestiona durerea si inflamatia asociate cu bursita. Acesta poate ajuta la reducerea umflaturilor si poate ameliora durerea, astfel incat persoanele cu bursita sa poata continua sa se miste liber, fara durere.

Entorse si intinderi

Entorsele si intinderile sunt leziuni ale ligamentelor si muschilor din jurul unei articulatii. Ele pot fi cauzate de miscari bruste, caderi sau suprasolicitare. Folosirea unui gel pentru articulatii poate fi un adevarat ajutor in ameliorare si tratarea durerii.

Daca esti in cautarea unui gel pentru articulatii care sa te ajute in managementul durerii asociate oricarei din aceste afectiuni, gama de geluri pentru articulatii de la TIS Farmaceutic este disponibila atat online, cat si in farmacii. Nu lasa durerea sa te opreasca, foloseste gelurile TIS Farmaceutic!